+90 543 808 49 85
trenruar
Sosyal Medya Hesaplarımız

Ukrayna’da evlilik yapmak ve oturum almak için bilgi ukrayna d vize nasıl alınır ukrayna’da oturum ukrayna’da universite ukrayna’da unuverste fiyatlatı öğrenci öturumu

          Ukrayna’da evlilik yapmak ve oturum almak için bilgi

      Arkadaşlar sağdan soldan internetten duyduğunuz ve okuduğunuz her şeye inanmayın. Ukraynalı biriyle evlenirseniz en kısa yol ukrayna’da evlilik yapmak sadece pasaportunuzla ukranyay giderseniz pasaportunuzu yeminli tercuma noter tastilki turçe den ukranyacaya yada inglizveden  ukranyacaya çevirmeniz yeterli ukranyada olduğunuzda evleneceğiniz kişiyle nufus dairesine gidip beyanda bulunuyorsunuz forum dolduruyorsunuz yaklaşık 1 ay sonra sizi çağırıyorla tabiki evliliği yapacağını şehire ile ilçeye göre zaman değişir buyuş sehrlerde 1 ay gun veriyorla

Erken evlilik yapmak isterseniz  6000 7000  grivna karşılığında 1 gün içinde resmi evliliğinizi yapblirsiniz .Bunun için bu siteye göz geçirin

( https://gotovo.net.ua/en/service/wedding-for-day) burda butun bilgiler ve gereken her şeyi gösteriyor  size tafsiyem paranızı boşa harcamayın evleneceğiniz kişile gidip evlenem için baş burunuzu yapın 1 ay içinde evliliğiz gerçekleşiyor ortalam masaraf 300 grivna resmi evliliğinizi yaptıktan sonra kiev turk konsolosluğuna gidip ukraynada yaptığınız evlilik belgelerini verirseniz turkiyedede evli olduğunuz kayıtlar geçiyor hem turkiyede hemde ukraynada evli olursunuz oturum almak için evlilik belgenizle ya istanbul yada ankaradaki ukrayna konsolusluğuna baş vurmanız gerekir yanlız gitmeden çnce internete randavu almanız lazım direk giderseniz kabul etmiyorlar D vizesi expres 1 haftada alablirsiniz yanlız 2 misli para öderseniz normal vize alırsanız 2 haftayı buluyor ortalam 250 doları buluyor D vizesi 3 aylık olur vizenizi aldıktan sonra vize tarihi bitmeden ukraynaya gidip oturum başvurusu yapmanız lazım evlendiğiz kişinin resmi adresi nerdise orda baş vurmanız gerekir gereken evraklar paaportunuz giriş yaptığınız tarih kaşesi ile pasaportunuz yeminli tercumanve noter tastili olması lazım birde sigorta yapmanız lazım 13 aylık veriyıorlar 1300 grivna başvuru surasında yaklaşın kar parası masaraf 700 800 grvna gidiyor tabiki bunları kendiniz yaparsanız kendiniz yapmak istemeseniz bir aracı şirket bulp yaptırblirsiniz buda size 400 yada 500 doları bulur bazı firmalar 1000 dolarda istiyor oturumu il sefer 1 yıl ikinci sefer 1 yıl dah üçüncü seferde sınırsız alablirsiniz yada vatandaşlığa baş vurablirsiniz şimdiki kanunlar göre 3 yıl evli kaldığınızda 3 yıldan sonra vatandaşlığa başvurblirsiniz

Size yardımcı olmamızı isterseniz bize ulaşın 

Türkiye = +90 543 808 49 85    whatsaap
Ukrayna =+380 (68) 894 61 48 viber 

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 2 YORUM

  1. Mehmet Kara dedi ki:

    ben 3 yıldır bir Ukrayna vatandaşı ile evliyim ama hiç Ukrayna’ya gitmedim, doğrudan vatandaşlığa başvurabiliyor muyum?

    1. Yunus İreç dedi ki:

      merhabalar doğrudan vatandaşlık alman için Ukraynada oturum alman yaşaman lazım fazla bilgi için whatsaap ve viber Türkiye = +90 543 808 49 85
      Ukrayna =+380 (68) 894 61 48

BİR YORUM YAZIN

Bu konu hakkındaki görüşünüzü belirtmek ister misiniz?