+90 543 808 49 85
trenruar
Sosyal Medya Hesaplarımız

ukrayna d vizesi kaç günde çıkar ukrayna vatandaşları türkiye’de ne kadar kalabilir 2018 ukrayna vatandaşlarının türkiye’ye girişi ukrayna vatandaşı ile evlilik ukrayna oturma izni nasıl alınır ukrayna vatandaşı vize ihlali özbekistan vatandaşlarına oturma izni türkmenistan vatandaşları türkiye de ne kadar kalabilir ukrayna vatandaşları için türkiye vizesi

UKRAYNA D Tipi CALISMA VİZESİ UKRAYNA D Tipi EVLİLİKTEN DOLAYI OTURUM VİZESİ UKRAYNA D Tipi ÖĞRENCİ VİZESİ VE ÜNİVERSİTE KAYDI UKRAYNA’da SIRKET KURULUMU İLE DÖVİZLİ ASKERLİK UKRAYNA DİLİNE NOTER TASDİKLİ TERCÜME İŞLEMLERİ

ukrayna vize formu ukrayna d vize ukrayna d vize fiyatları ukrayna d vize nasıl alablirim

   

Arkadaşlar sağdan soldan internetten duyduğunuz ve okuduğunuz her şeye inanmayın ukraynalı biriyle evlenirseniz en kısa yol ukrayna’da evlilik yapmak sadece pasaportunuzla ukranyay giderseniz pasaportunuzu yeminli tercuma noter tastilki turçe den ukranyacaya yada inglizveden  ukranyacaya çevirmeniz yeterli ukranyada olduğunuzda evleneceğiniz kişiyle nufus dairesine gidip beyanda bulunuyorsunuz forum dolduruyorsunuz yaklaşık 1 ay sonra sizi çağırıyorla tabiki evliliği yapacağını şehire ile ilçeye göre zaman değişir buyuş sehrlerde 1 ay gun veriyorla

Konsolosluk Vize İşlemleri

01.09.2017  Tarihi  itibariyle  Vize  müracaatları bizzat İstanbul Başkonsolosluğuna  yapılacaktır.

Aşağıdaki  Belgelerin  dışında  Konsolosluk  ilave  belge  talebinde  bulunabilir.

Turist Vizesi

Ukrayna -Türkiye arasın da  Turist vizesi  kalkmıştır.
*PASAPORT  VEYA  YENİ  TİP  CHİPLİ  KİMLİKLE  SEYAHAT EDEBİLİRSİNİZ.

*Gidiş Dönüş  Uçak  Biletiniz  ve  Otel  Dokümanlarınız ile.

                          D vizesi  (OTURUM VİZESİ)

A/   Ukrayna Vatandaşıyla evli olan Türk vatandaşına verili    D vizesi  (ÇALIŞMA VİZESİ)

B/ Ukrayna da İş kuran veya  çalışacak   Türk vatandaşlara veriliyor.

  1. Çalışma izin belgesi  Aslı ve Fotokopisi /Aslı görüldükten sonra iade edilir.

  2. Vesikalık foto (3*4); 2 adet

  3. Pasaport

  4. Davet eden Firmanın antetli kağıda Davet yazısı imza ve kaşeli

  5. Banka Hesap Dökümü

  6. Tapu   vs  Fotokopi

  7. Çalışma İzin Belgenizi  Ukrayna da Noterden  Aslı gibidir yaptırıp getirmeniz gerekecek.. (ÖNEMLİDİR)

  8. Kendi şirketiniz bile olsa şirket  müdürünüz sizin adınıza davet yazısı yazmalı imza ve  kaşelemelidir.

  9. Bu imzayı  atan  müdürün iç pasaport Foto Kopisi +Telefonu + maili  gerekmektedir.      

                 Öğrenci vizesi (Gerekli belgeler)

  1. Ukrayna Üniversiteden davetiye Aslı  ve Fotokopisi

  2. Lise diploması  Aslı  ve Fotokopisi

  3. Transkript  Aslı  ve Fotokopisi

  4. Sağlık Heyet Raporu   Aslı  ve Fotokopisi

  5. Aids Raporu   Aslı  ve Fotokopisi

  6. Formül A Nüfus müdürlüğünden  Aslı  ve Fotokopisi

  7. Vesikalık foto (3*4); 10 adet

  8. Vize harcı

  9. Seyahat Sigortası

  10. Pasaport  aslı  ve  Fotokopisi

  11. Başvuracakların ‘İnternet’ten  vize  formu doldurup randevu alınması gerekmektedir.

Not:

a/2-3-4-6 sırasındaki  evrakların  Apostilli  olması

b/Bütün evrakların Ukraynacaya yeminli Tercüman tarafından çevirisi. 

c/ Tüm Evrakların Noterde tasdik edilmesi.

d/Tekrar Apostil edilmesi,    Gerekir

TİCARİ VİZE

TÜRKİYE DE VE UKRAYNA DA BULUNAN ŞİRKET  EVRAKLARI TAMAMININ FOTO KOPİLLERİ.( Resmi gazete-Vergi Levhası-İmza Sirküleri-Oda kayıt belgeleri-vs)

UKRAYNAD ŞİRKET ADINA YATIRILMIŞ

ukrayna vatandaşları türkiye’de ne kadar kalabilir 2019

ukrayna vatandaşlarının türkiye’ye girişi

ukrayna vatandaşı ile evlilik

ukrayna oturma izni nasıl alınır

ukrayna vatandaşı vize ihlali

özbekistan vatandaşlarına oturma izni

türkmenistan vatandaşları türkiye de ne kadar kalabilir

ukrayna vatandaşları için türkiye vizes Vize İşlemleri

Kaynak:http:ukraynaizmir

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Ziyaretçilerimiz tarafından yapılan yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZIN

Bu konu hakkındaki görüşünüzü belirtmek ister misiniz?